Deplasare la Timișoara pentru voleibaliști

Echipa de volei masculin a CS ”U” Cluj joacă etapa a XII-a a Diviziei A1, prima a returului, la Timișoara contra echipei locale CS UV Timișoara. Partida dintre cele două echipe se va desfășura sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 17:30.

„Turul a fost mulțumitor pentru noi. Rămân cu părerea că puteam să facem mai mult, dar am jucat la maxim. Meciul de la Timișoara va fi greu, dar noi trebuie să ne concentrăm și să facem un joc bun, să scoatem maximum de puncte. După înfrângerea cu 3:2 de la Baia Mare, moralul băieților este bun și vor ca de la Timișoara să se întoarcă cu toate punctele”, a explicat Răzvan Parpală, antrenorul echipei clujene.

În etapa finală a turului, clujenii s-au întors de la Baia Mare cu un punct, în urma jocului cedat cu 3:2 în fața voleibaliștilor de la CS Știința Explorări, iar timișorenii au pierdut cu CS Arcada Galați, scor 0:3. CS UV Timișoara este ultima clasată, neavând niciun punct și nicio victorie în turul Fazei I. În schimb, Universitatea Cluj ocupă locul 10 în clasamentul Diviziei A1 cu opt puncte.

Jocul va fi arbitrat de bucureștenii Benone Vișan și Alexandru Prodana, iar observator din partea Federației Române de Volei este Dinu Olahuț. În tur, partida dintre CS ”U” Cluj și CS UV Timișoara a fost câștigată de echipa clujeană cu 3:0.

Comments

comments