CS Universitatea a dominat competiția de scrabble

În perioada 30 august-1 septembrie 2019 a avut loc, la București, etapa a 3-a a Campionatului Național de Scrabble, individual și intercluburi.

Competiția pe echipe la seniori a fost dominată de CS Universitatea și CSM București, ambele câștigând câte 3 din cele 6 probe disputate, în timp ce locul 3 a fost ocupat de Argus Tg. Frumos. La individual, primele 3 locuri au fost obținute de Corneliu Faur („U), Nicolae Burducea (CSM) și Vasile Mihalache („U”). După 3 etape, în clasamentul general la echipe, pe primul loc se află CS Universitatea, urmată de CSM București și Argus Tg. Frumos, iar la individual conduce Dan Laurențiu Sandu (CSM), urmat de Alexandru Lăcătîș și Vasile Mihalache (ambii de la „U”).

La tineret echipa CS Universitatea s-a impus în toate probele, fiind urmată de Argus Tg. Frumos și CSM București. La individual tineret etapa a fost câștigată de Iustin Enea („U”), urmat de Paula Mihalache („U”) și Răzvan Pletosu (Argus Tg. Frumos). După 3 etape, locul 1 în clasamentul general este ocupat de CS Universitatea, atât la echipe, cât și la individual prin Iustin Enea.

Comments

comments