Claudiu Iov continuă alături de „U” Cluj

Deși este pauză competițională în Divizia A1 la volei masculin sau poate tocmai de aceea, în această perioadă încep să se structureze echipele pentru sezonul viitor.

„U” Cluj nu face excepție și iată că, încă de pe acum, Claudiu Iov a decis să continue alături de echipa noastră. Ieri, 20 mai, la semnarea contractului, voleibalistul de 25 de ani a declarat:

„Astăzi am ajuns la un nou acord cu „U” Cluj și mă bucur să am ocazia ca, încă doi ani, să evoluez în tricoul alb-negru. Personal îmi doresc să cresc în calitate ca voleibalist, să fiu mai bun și să îmi ajut cât mai mult colegii. De altfel cei mai mulți dintre ei reprezintă unul din motivele pentru care am făcut acest pas: suntem un grup bun și vrem ca în sezonul viitor să demonstrăm care ne este adevărata valoare și că locul ocupat în clasament la sfârșitul acestui sezon se datorează în principal pandemiei de Covid-19. Vrem și putem să fim mai buni!”

La rândul lui, Bogdan Ungureanu, managerul echipei a spus:

„Sunt bucuros de această decizie a lui Claudiu, este un băiat serios pe care l-am cooptat la echipă acum patru ani și iată că l-am dus la un nivel la care poate face față în Divizia A1. Este un voleibalist talentat care și-a dorit să continue alături de noi și sper că va ajunge la un nivel superior, de fapt am convingerea că mai există potențial de a crește și că el se va dezvolta în următorii doi ani pe care îi va petrece la echipa noastră.”

Comments

comments