Clasări pe podium la etapa de obstacole de la Herneacova

Domeniul Herneacova de lângă Timișoara a găzduit în weekendul 29 – 31 martie prima etapă din Campionatul Național de Obstacole, competiția „HNJ OPEN SEASON W1 – NATIONAL”.

Călăreții legitimați la Clubul Sportiv Universitatea Cluj au participat în cele trei zile la mai multe probe, obținând rezultate foarte bune.

Sandra Takacs a obținut alături de calul Kalinka M un loc 1 și un loc 3 la VIP Tour, un loc 3 la Bronze Tour cu Mc’ Enroe, o clasare pe locul 1 și una pe locul 3 cu Hannah la Bronz Tour, precum și locul 2 la finala de Bronze Tour.

Călărețul universitar Andrei Budean a terminat finala de Vip Tour pe locul 2 cu Mugur, iar Adelin Paina a participat cu Clementine, cu care a obținut două locuri 3 la Elite Tour și locul 2 la finala de Elite Tour.

Sportivii secției ecvestre a CS ”U” vor participa și la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 5-7 aprilie, la o nouă etapă de sărituri peste obstacole la Herneacova.

Concursurile de sărituri peste obstacole „Herneacova Jumping 2019” cuprind etape ce se vor desfășura până în 7 iulie 2019, iar premiile puse în joc anul acesta sunt de 200.000 de euro.

Comments

comments