Clasare meritorie a tinerelor noastre baschetbaliste

Echipa sub 20 de ani ”U”-NBS Cluj Napoca a cucerit medaliile de argint în ediția 2019-2020 a Campionatului Național de baschet feminin.

La rândul lor, fetele de la ”U”-NBS Cluj U18 au urcat pe treapta a treia a podiumului competiției similare.

De remarcat că aceste rezultate deosebite au fost obținute sub conducerea tehnică a aceluiași antrenor, fostul mare baschetbalist, Tudor Dumitrescu.

„Sunt mulțumit de evoluția acestor fete din ultimii doi ani. Le felicit pentru munca depusă și pentru faptul că au crezut în ele și în unitatea grupului. Performanța «vine» cu multă muncă, dăruire, pasiune și încredere. Mai avem multe lucruri de învățat și de lucrat, dar am încredere că suntem pe drumul cel bun! Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în tot acest timp, conducătorilor clubului, părinților, staff-ului și, nu în ultimul rând, sponsorilor. Sperăm că vor fi alături de noi și în viitor, mai ales în aceste vremuri dificile pentru noi toți”, a declarat tehnicianul Tudor Dumitrescu.

Federația Română de Baschet a decis ca, din motive sanitar-epidemiologice, să închețe campionatele feminine de juniori și tineret și să omlogheze clasamentele actuale ca rezultate finale ale competițiilor.

Comments

comments