Cinci rugbyști sunt selecționați la naționala U23

 sursa: frr.ro

sursa: frr.ro

Sportivii echipei de rugby masculin ”U” Prodvinalco, Darius Plăcintar, Andrei Ballok, Vlad Bocăneț, Darius Plăcintar și Andrei Mihalache, au fost covocați la stagiul de pregătire al selecționatei de tineret a României U23, care va avea loc în perioada 26 mai – 5 iunie 2019.

Romania U23 va disputa două meciuri de pregătire în compania englezilor de la England Counties. Partidele programate pe 31 mai și 4 iunie vor avea loc la București, pe Stadionul Olimpia, ambele de la ora 17:00. Pentru această acțiune, Romania U23 va intra în stagiu de pregătire la Complexul Sportiv Nicolae Navasart Snagov, reunirea echipei urmând să aibă loc duminică, 26 mai, ora 16:00 la sediul Federației Române de Rugby.

Din cei 33 de sportivi, 6 provin de la CSA Steaua, 5 – CSS 2 Baia Mare, 4 – CSM Știința Baia Mare, 5 – ”U” Cluj, 3 – CS Dinamo, 2 – CS Tomitanii și câte un sportiv de la CSM București, Timișoara Saracens, Știința Petroșani, CT Dinicu Golescu, SCM Gloria Buzău, RC Bârlad, unul din Anglia și 1 din Franța.

Comments

comments