Cantor: „Unitatea de grup și dorința poate să învingă”

 Foto: Jucan Marius Lucian

Foto: Jucan Marius Lucian

Rugbyștii Universității Cluj au înregistrat sâmbătă, 29 octombrie, prima victorie în Cupa Regelui, după ce s-au impus pe teren propriu cu 19 la 13 în fața formației CSM Olimpia București, într-o partidă ce a contat pentru etapa a V-a a competiției. În acest an, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori și de fiecare dată echipa noastră și-a adjudecat victoriile.

„A fost o victorie muncită și extrem de benefică în ceea ce înseamnă proiectul U Cluj Rugby. O victorie de moral care poate să schimbe în bine obiectivele trasate la Cupa Regelui și anume, clasarea în primele patru echipe. Felicit băieții, staff-ul și toți cei care sunt alături de noi pentru efortul depus și am demonstrat încă o dată că și cu un buget mult mai redus decât al celorlalte combatante, unitatea de grup și dorința poate să învingă”, a punctat managerul „alb-negrilor”, Bogdan Cantor.

În următoarea etapă, clujenii se vor deplasa pe terenul celor de la CS Dinamo București. Meciul este programat duminică, 6 noiembrie, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul „Florea Dumitrache”.

Comments

comments