Camelia Gal s-a calificat în semifinala de 400 m la Taipei

 Foto: CBPhoto

Foto: CBPhoto

Atleta Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Camelia Gal, a terminat pe locul 2 în seria 3, la proba de 400 mplat în cadrul Universiadei de Vară din Taipei. Cu timpul de 54,58 s-a calificat în semifinala probei, care va avea loc mâine, 24 august. Tot joi va concura în cadrul probei 400 m garduri și atleta universitară Sanda Belgyan. De asemenea, cele două sportive for face echipă și vor alerga la ștafeta de 4×400 m, probă programată pe 27 august.

La judo, cea mai bună clasare a sportivilor U-CSM Cluj a fost obținută de Oana Nicolăescu la categoria 57 de kg. Oana a ocupat locul VII după ce a trecut pe rând de rusoiaca Natalia Golomidova, Yamina Halata, din Algeria și Ellen Wright, din Australia, însă a cedat în fața italiencei Anna Righetti. Roxana Ioancă (categoria 52 kg), Teodor Băldean (categ. 81 kg) și Ionuț Vasian (categ. 90 kg) au pierdut în primul tur.

De la secția de înot participă la Universiadă și multipla campioană națională, antrenată de Soit Philgas, Carina Macavei. În cadrul probelor de 100 m spate și 200 m spate a terminat pe locul 8 în seriile din care a făcut parte, însă mâine înoată și la proba de 50 m spate.

Tehnicianul echipei noastre de baschet masculin, Răzvan Cenean, participă la Taipei în calitate de antrenor secund al naționalei de tineret a României, iar din lotul de 12 sportivi convocați, șase au activat în anii trecuți în cadrul clubului nostru. Tricolorii au pierdut meciurile cu Cehia cu 60-72 și cu Estonia, scor 72-74, iar astăzi vor întâlni selecționata Emiratelor Arabe Unite.

Comments

comments