Baschetbaliștii reiau meciurile oficiale

 Foto: Facebook Politehnica Iași Baschet Masculin

Foto: Facebook Politehnica Iași Baschet Masculin

Formația masculină de baschet a CS Universitatea Cluj se află în fața primului meci din faza semifinală a Ligii 1. ”U” Cluj face parte din Grupa I – A, alături de CSU Știința București, CS Rapid București, CS Cuza Sport Brăila, CN Aurel Vlaicu București, CS Politehnica Iași, BC Timba Timișoara și CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Vineri, 24 februarie, clujenii vor disputa în deplasare meciul din etapa I, în compania formației din Iași. Partida va demara la ora 17:00 în Sala Polivalentă din localitate. Echipa ieșeană are ca obiectiv promovarea în Liga Națională, întărindu-se recent pentru îndeplinerea acestei dorințe cu mai mulți jucători, printre care și doi americani.

Precum gruparea antrenată de Mihai Racovițan și Răzvan Cenean, Poli Iași a terminat pe locul secund grupa  din care a făcut parte în faza de calificare, obținând 10 victorii și două înfrângeri, la doar un punct în spatele celor de la CS Cuza Sport Brăila.

În ultimul meci jucat, Universitatea Cluj a trecut pe teren propriu la începutul lunii februarie de Municipal Olimpic 2 Baia Mare cu scorul de 85-47.

Comments

comments