Astăzi, baschetbaliștii joacă pentru medalia de bronz

Universitatea Viitorul Cluj a fost întrecută ieri de U-BT Cluj-Napoca în primul meci din Turneul final al Campionatului Național de baschet masculin sub 20 de ani și joacă astăzi pentru medalia de bronz.

Elevii lui Vlad Bota și Ioannis Koukos au luptat cu toate forțele pentru calificarea în finală, au câștigat primul și al treilea sfert dar l-au cedat decisiv pe cel de al patrulea, cel în care s-a făcut diferența la scorul final. S-a încheiat U-BT – Universitatea Viitorul 86-81, pe sferturi 21-26,25-21, 11-22 și 29-12.

Punctele formației noastre au fost reușite de: Luca Năstruț 33, Enzo Vescan 14, Tudor Ștefan Todea 12 și respectiv Henrique Simionca și Ciprian Albu câte 11 puncte.

La sfârșitul primei zile din acest turneu final, antrenorul băieților noștri, Vlad Bota a declarat:

„Am făcut 36 de minute excelente însă, din păcate, pe final oboseala ne-a afectat concentrarea și într-un final, rezultatul. Vreau să îmi felicit sincer jucătorii pentru modul în care s-au dăruit pe teren și au luptat și chiar dacă rezultatul nu ne-a fost favorabil sunt extrem de mândru de ei! Sperăm ca în meciul pentru locul trei să ne focusăm mai bine și să obținem medalia mult dorită și muncită.”

În cealaltă semifinală, Știința Slam București s-a impus cu 67-55 în fața celor de la Agronomia București așa încât astăzi, cu începere de la ora 11 în meciul pentru medaliile de bronz ”U” Viitorul întâlnește în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca Agronomia București.

Comments

comments