Baschetbalistele joacă joi în Cupa României

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj primește joi, 5 ianuarie, vizita formației BC Univ. Vasile Goldis ICIM Arad, în meciul tur al fazei preliminare a Cupei României, ediția 2016-2017 feminin. Partida este programată cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Returul fazei inaugurale este programat pe 8 ianuarie la Arad.

În urma tragerii la sorți din vara anului trecut, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și CSM Târgoviște au scăpat de emoțiile primei faze, campioana en-titre fiind desemnată “Lucky-team”, în vreme ce gruparea dâmbovițeană este “beneficiara” retragerii CSU Alba Iulia din competiții.

După disputarea meciurilor din faza preliminară va avea loc turneul final, ce se va desfășura pentru prima dată într-un nou format. Astfel, la FINAL 8 urmează să participe patru învingătoare din prima faza a competiției KO + ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și CSM Târgoviște + două echipe “lucky-loser” din faza inaugurală.

Tragerea la sorți pentru meciurile din cadrul FINAL 8 Cupa României, feminin, ediția 2016-2017, precum și desemnarea gazdei turneului final și a All Star Game, sunt programate pentru data de 10 ianuarie 2017, bătălia finală pentru trofeul competiției KO urmând să se desfășoare în cea de-a doua săptămână din luna februarie. În prima zi a FINAL 8 Cupa României la feminin vor fi programate meciurile din cadrul sferturilor de finală, semifinalele vor avea avea loc a doua zi iar finala se va desfășura în cea de-a patra zi, după o pauză de 24 de ore.

Comments

comments