Baschetbalistele joacă în deplasare la Tg. Mureș

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj joacă meciul etapei a VII-a în deplasare la UPM BC Sirius Tg. Mureș. Partida va avea loc mâine, 24 noiembrie, de la ora 18:30 în Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș. În etapa trecută baschetbalistele din Tîrgu Mureș au pierdut cu 59-97 meciul contra campioanei ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, iar „studentele” au cedat partida cu Universitatea Alba Iulia cu 61-65.

În clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin, cele două echipe sunt vecine, UPM BC Sirius Tg. Mureș fiind pe locul șase cu șase puncte, iar Universitatea Cluj este pe locul șapte cu cinci puncte. Partida va fi arbitrată de către Fabiana Martinescu, Dragoș Barbu și Alexandru Sandu, iar comisarul din partea Federației Române de Baschet este Marian Oprea.

Totodată, Amanda Thompson este primul transfer realizat de Universitatea Cluj după startul campionatului. Americanca în vârstă de 30 de ani se află la a treia echipă din România, după ce sezoanele trecute a îmbrăcat tricoul formațiilor CSU Alba Iulia și ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Comments

comments