Baschetbalistele încheie anul cu o victorie

Echipa de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj s-a impus, joi, cu scorul de 72-63, în meciul jucat împotriva celor de la Politehnica Național Iași. Confruntarea dintre cele două echipe a avut loc în Sala Sporturilor “Horia Demian” și a contat pentru etapa a XIV-a a Ligii Naționale.

La finalul celor patru sferturi, Gabriela Irimia, cu 20 de puncte și 7 recuperări, și Brittany Janelle Denson, autoare a 14 puncte și 16 recuperări, au fost cele mai bune jucătoare din echipa noastră. De partea cealaltă, s-a remarcat Corin Adams, cu 24 de puncte.

Datorită acestei victorii, echipa pregătită de Dragan Petričević încheie anul 2016 pe locul 3 în Liga Națională, cu un total de 24 de puncte și un bilanț de 10 victorii și 4 înfrângeri.

În următoarea partidă oficială, baschetbalistele Universității Cluj vor primi vizita celor de la ICIM Arad, într-o confruntare ce contează pentru Cupa României. Meciul dintre cele două grupări va avea loc joi, 5 ianuarie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. În ceea ce privește Liga Națională, clujencele vor juca, în prima etapă din 2017, pe terenul celor de la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Confruntarea  de la Sf. Gheorghe este programată în weekend-ul 13-15 ianuarie.

Comments

comments