Baschetbalistele au cedat cu vicecampioana CS Municipal Satu Mare

În ultima etapă a turului LNBF, care a avut loc ieri, 24 noiembrie, echipa de baschet feminin a CS Universitatea Cluj a jucat în deplasare cu vicecampioana României, CS Municipal Satu Mare.

Meciul s-a disputat în Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare și a fost câștigat de echipa gazdă cu scorul 68-54, pe sferturi 18-16, 13-16, 25-9, 12-13.

Partida a început echilibrat, echipele mergând de la egal la egal, 4-4, dar apoi gazdele s-au distanțat și au avut o perioada fără coș, timp în care Universitatea a recuperat diferența de pe tabelă și a trecut în avantaj, 11-16. Și „studentele” au avut parte de o secetă în atac, iar vicecampioana a profitat și a câștigat primul sfert cu 18-16. La jumătatea sfertului secund, clujencele au trecut în avantaj, după ce sătmărencele au avut câteva minute în care nu au înscris, 20-21. Echipa din Satu Mare și-a revenit în atac și a preluat conducerea, 29-25, dar scorul la pauză a fost în favoarea echipei oaspete, 31-32.

În sfertul trei, „alb-roșiile” au condus pe toată perioada jocului, tabela indicând 56-41 la final. În ultimele 10 minute de joc, universitarele au redus din diferență, dar Satu Mare s-a distanțat din nou. Diferența, până la finalul meciului, a fost între 11 și 15 puncte, iar sătmărencele au obținut a cincea victorie consecutivă, 68-54, fiind singura echipă neînvinsă din Grupa Vest.

Astfel, Satu Mare se menține pe primul loc în clasament cu 10 puncte, la egalitate de puncte cu ACS KSE Târgu Secuiesc, care are patru victorii și două înfrângeri. CS ”U” Cluj se află pe locul 3 cu opt puncte.

Artavia Ford a fost coșghetera partidei cu 18 puncte, iar pentru Universitatea Cluj au mai înscris: Fleșer 11, Bianca Fota 8, Kilin 7, Uiuiu 5, Neagu 3 și Stoica două puncte.

Comments

comments