Aur și bronz la Cupa României pentru luptătorii CS ”U”

Secția de lupte a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a cucerit două medalii, una de aur și una de bronz, la Cupa României de Seniori, ce se desfășoară în aceste zile la Constanța.

Roman Duskov și-a trecut în palmares medalia de aur la categoria 65 kg după ce l-a învins în finală pe campionul național David Dobre, de la ACS Voința Jimbolia. În limitele categoriei 90 de kg, lupta pentru medalia de bronz s-a dat între sportivii universitari Boroș Gabor și Boieriu Vlad, cel din urmă reușind să se impună și să cucerească bronzul. Gabriel Badea și Petruț Moigrădean s-au clasat pe locul V la categoria 70 kg, respectiv 84 kg.

„Roman ne-a făcut o surpriză frumoasă! Speram la o medalie, dar a făcut mai mult, a avut meci cu campionul României pe care l-a umilit, 10-0 i-a dat. Vlăduț Boieriu abia are o lună și jumătate de la operația de ligamente și menisc, eu nici nu am vrut să-l las să lupte și culmea că s-a întâlnit pentru medalie cu Boroș și l-a bătut. Nu este rău!”, a declarat antrenorul secției de lupte a CS ”U”, Aurel Șuteu.

Pentru luptătorii Univesrității Cluj urmează finala Campionatului Național pe Echipe, programată săptămâna viitoare la Lugoj.

Comments

comments