Au revenit victoriile!

Universitatea Cluj a câștigat ambele partide disputate la sfârșitul săptămânii în cel de al 4-lea turneu al Ligii Naționale de baschet feminin.

Sâmbătă, într-un meci contând pentru etapa a 8-a, fetele antrenate de Ioannis Koukos și Vlad Bota au surclasat cu 71-47 gazdele de la Agronomia București. „U” Cluj a condus la pauză doar cu 33-24 dar grație unui joc excelent, în partea a doua s-au distanțat pe tabelă și au încheiat în forță întâlnirea. Korine Campbell a reușit 25 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive în timp ce Rashida Timbilla și-a trecut în cont un nou double-double cu 13 puncte și 10 recuperări. De remarcat și prestația Ruxandrei Chiș care a încheiat jocul cu 11 puncte marcate, 7 recuperări, 4 intercepții și 2 pase decisive.

Aseară, în etapa a 9-a, Universitatea Cluj a întâlnit vecina de clasament, Rapid București pe care a depășit-o cu 74-58, și a punctat, de această dată, cu două „double-double”: Korinne Campbell cu 21 de puncte și 20 de recuperări și respectiv și Rashida Timbilla cu 20 de puncte și 10 de recuperări. Din nou meritorie evoluția Ruxandrei Chiș autoare a 15 puncte și a două recuperări defensive.

Acesta a fost ultimul turneu al Ligii Naționale de baschet feminin din acest complicat an 2020 iar fetele noastre pleacă în vacanța de iarnă de pe poziția a 6-a în clasament cu 4 victorii, 5 înfrângeri și un total de 13 puncte.

Comments

comments