Atleții universitari au cucerit șapte medalii

Sala de atletism “Ioan Soter” din cadrul CSN București „Lia Manoliu” a programat vineri și sâmbătă, 28 și 29 februarie, ediția cu numărul 50 a Campionatelor Naționale de Atletism de Sală pentru seniori și U23.

De la secția de atletism a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat 18 sportivi, care au adus în palmaresul clubului 7 medalii, dintre care 3 de aur, 1 de argint și 3 de bronz.

Camelia Gal a cucerit singurul titlu de campioană națională la individual de la ”U” Cluj după ce a terminat prima proba de 60 m plat senioare cu timpul de 7.32. De asemenea, Camelia a obținut medalia de aur și cu ștafeta feminină de 4×400 m, din care au mai făcut parte atletele universitare Lorena Almășan, Andrada Gheață și Sanda Belgyan. Și ștafeta masculină de 4×400 m compusă din Robert Parge, Cristin Eșanu, Cristian Tăut și Levente Kanizsay, s-a clasat pe prima treaptă a podiumului.

La proba de 400 m, Camelia Gal a cucerit medalia de argint cu timpul de 53.92, iar universitara Sanda Belgyan a terminat cursa pe locul 3. Celelalte medalii de bronz au fost obținute de Robert Parge la proba de 400m – seniori și Cristian Tăut la 800m – seniori.

Comments

comments