Argint și bronz la box feminin

Pugilistele Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Narcisa Mureșan și Raluca Popescu, au participat în perioada 28 august – 4 septembrie 2017, la finala Campionatului Național Feminin Junioare, Tineret și Senioare, desfășurată la Sala de box a AS Callatis Daewoo Box Club Mangalia.

Cele două boxerițe universitare au adus o medalie de argint și una de bronz în palmaresul clubului nostru. Raluca Popescu a cucerit medalia de bronz la tineret în limitele categoriei  57 kg, după ce a pierdut în semifinală în fața lui Andreea Cioasnog, legitimată la CSM Iași.

Narcisa Mureșan, și-a trecut în palmares al doilea titlu de vicecampioană națională la senioare. Anul acesta a boxat la categoria 64 kg, unde a trecut în semifinale de campioana națională din ultimii trei ani a categoriei, Ana Maria Turc,  însă a cedat în finală în favoarea lui Iulia Ghiță de la Steaua București.

„Sunt fericită și cu titlul de vicecampioană. Sunt mulțumită că am ajuns până aici deoarece nu a fost un campionat ușor, iar adversarele au fost puternice. Fiind senioară meciurile sunt dure, dar am luptat cu tot sufletul. Promit să muncesc tot mai mult de acum pentru a ajunge locul 1”, a declarat Narcisa Mureșan.

Comments

comments