Ani-Senocico și Samoilă au revenit la echipa de handbal masculin

Ioan Ani-Senocico se va ocupa din sezonul 2017-2018 de pregătirea echipei de handbal masculin a Clubului Universitatea Cluj. De asemenea, fucția de președinte al secției va fi preluată de Radu Samoilă.

Foști coechipieri la Universitatea Cluj, atât Ioan Ani-Senocico cât și Radu Samoilă au antrenat echipa masculină de handbal în trecut. Cei doi au bătut palma și pornesc un nou proiect de revigorare și stabilizare a echipei de handbal masculin ”U” Cluj.

„Prioritatea noii conduceri va fi în primul rând stabilitatea financiară de care echipa aceasta nu a avut parte până acum și mai ales schimbarea percepției celor din afară asupra echipei noastre, în sensul că s-au făcut lucruri destul de proaste la nivel managerial în ultimii ani. Știu că ne va fi foarte greu să ne realizăm ceea ce ne propunem, dar este o provocare pentru mine și noul antrenor și cred că având energie și dorință vom reuși. Noul antrenor este Ioan Ani-Senocico și am mare în el că va face treabă, noi am fost colegi de echipă și ne-am înțeles foarte bine și sperăm ca în continuare să facem o echipă foarte bună. Nu vin cu declarații pompoase, nu îmi propun țeluri mărețe, prioritatea zero este să îmi asigur un lot stabil și o situație financiară stabilă pentru că fără aceste lucruri nu se poate vorbi despre obiective de performanță. Urmează ca până la sfârșitul lunii să vedem ce lot formăm și să definitivăm atât conucerea tehnică cât și cea administrativă”, a declarat Radu Samoilă.

Nu doar Ioan Ani-Senocico a revenit la ”U” Cluj, ci și soția sa, Mihaela, la echipa de handbal feminin. Cei doi au revenit acasă la Cluj și își doresc să continue activitatea la acest club pe termen lung.

„Vreau să continui activitatea de antrenor mai ales că am avut o perioadă bună la Vâlcea cu juniorii cu care am ieșit vicecampioni. Eu sper să avem o colaborare bună și pe termen lung, să am continuitate la echipă. În primul an va trebui să ne redresăm financiar, să avem stabilitate și să știm pe ce și pe cine ne putem baza, urmând ca în următorii ani să ne gândim la promovare, că de promovat poți să promovezi, dar ce faci după aceea? Eu și Samo nu ne mai gândim la ce a fost înainte și nu mergem pe promisiuni, în momentul în care știm exact pe ce buget ne putem baza, atunci vom vorbi de obiective. Anul acesta ne dorim să păstrăm lotul actual și să mai aducem pe lângă câțiva jucători unde ne mai trebuie și de anul viitor să încercăm să facem ceva”, a spus tehnicianul ”U” Cluj, Ioan Ani-Senonico.

Comments

comments