Andreea Tetean: „Ne luptăm până la capăt și sper să ne întoarcem victorioase”

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Jucătoarele pregătite de Carmen Amariei vor juca vineri, 4 noiembrie, în deplasare la CSM Roman. Partida contează pentru etapa a 9-a din Liga Națională și va lua startul la ora 16:00, nefiind televizată.  Cele două echipe sunt vecine de clasament, ”U” Cluj ocupând poziția a 9-a cu 10 puncte, în timp ce gruparea nemțeană se situează pe locul 10 cu 9 puncte.

Echipa noastră vine după trei înfrângeri consecutive și își dorește să înceapă o nouă serie pozitivă de rezultate, primă șansă pentru a face acest lucru fiind în partida de la Roman. În ultima rundă, adversara amintită a cedat la SCM Craiova, scor 30-21.

Handbalista Universității Cluj, Andreea Tetean, ne-a oferit opiniile ei înaintea acestei partide:

„Întâlnim un adversar puternic, cu jucătoare cu experiență, atât în competiția internă cât și în cea internațională. Chiar dacă au trecut prin niste schimbari și o pasă mai proastă, ele constituie un grup unit care oricând poate să se regrupeze și să joace un handbal de calitate. În acest an campionatul este unul mult mai echilibrat și orice echipa poate să bată pe oricine. Cred cu tărie în echipa noastră, în unitatea grupului și în șansa noastră. Orice ar fi, ne luptăm până la capăt și sper să ne întoarcem victorioase.”

Comments

comments