Alin Bondar: „ Am reușit să spargem gheața”

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a câștigat cu scorul 27-21 (12-13) partida din deplasarea de la CSM Galați, într-un meci ce a contat pentru etapa a IX-a a Ligii Florilor.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Diana Lazăr, cu 7 goluri, urmată de Laura Popa, cu 5 reușite, Alexandra Dindiligan, Cristina Boian, Sonia Vasiliu și Mihaela Ani-Senocico, toate patru cu câte 3 goluri înscrise, Raluca Petruș, cu 2 reușite și Aleksandra Stoklosa cu 1 gol.

„Un rezultat bun pentru noi! O dată, pentru că după o perioadă foarte grea am reușit să spargem gheața și să aducem primele puncte și, a doua oară, pentru că această victorie a venit după un joc bun, un joc colectiv în care starurile au fost spiritul de echipă și determinarea. Felicit întreaga echipă și sper să dublăm lucrurile bune și joi în meciul cu Brăila”, a subliniat tehnicianul clujencelor, Alin Bondar.

Următorul meci pentru handbalistele „alb-negre” este programat joi, 15 noiembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, când vor primi vizita formaţiei HC Dunărea Brăila.

Comments

comments