Alin Bodea, bronz la Campionatul Național de Box

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Sala de sport a Școlii Generale „Voievod Litovoi” din Tg. Jiu a programat în perioada 24 – 29 octombrie finala Campionatului Național de Box destinată Juniorilor. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv „Pandurii” Tg. Jiu sub egida Federației Române de Box și a cuprins 13 categorii de greutate. De la secția de box a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat sportivii Alin Bodea (categoria 63 kg), Nagy Istvan (categoria 46 kg) și Fabian Crișan Rezmuveș (categoria +80 kg).

Pugilistul Alin Bodea, component al Centrului Olimpic de Box de la Reșița, a cucerit medalia de bronz a categoriei 63 de kg, după ce a pierdut în semifinală în fața campionului Claudiu Pălădoiu de la Seaua București.

„A fost un meci aplaudat de public, cu doi sportivi ce contează la lotul național. Amândoi au mers cap-la-cap, dar Pălădoiu este un băiat foarte valoros, poate cel mai bun la ora actuală, iar decizia a fost 2-1 în favoarea lui. A fost și cea mai populată categorie, 16 boxeri au luptat pentru titlu. Obiectivul pentru această competiție a fost îndeplinit deoarece ne-am propus obținerea a cel puțin unei medalii, mai ales de la Alin Bodea”, a punctat maestrul Iosif Hercz.

Fabian Crișan Rezmuveș a boxat la categoria +80 de kg, iar după primul meci câștigat cu David Stroe de la Universitatea Craiova, a cedat în fața multiplului campion al categoriei, Daniel Coman de la Baia Mare. Rezmuves s-a clasat pe locurile 5-8.

Comments

comments