Alex Jecan, în finala de dublu de la Banca Transilvania Open

Tenismenul legitimat la ”U” Cluj, Alexandru Jecan, va evolua în finala de dublu a turneului futures ce se desfășoara la Cluj-Napoca, Banca Transilvania Open. Alături de Patrick Grigoriu a învins în semifinale perechea formată din Hernan Casanova (Argentina) și Davide Pontoglio (Italia) în două seturi, 6-2 și 6-0.

În ultimul act, aceștia vor întâlni tot un cuplu românesc, alcătuit din Adrian Barbu și Petru-Alexandru Luncanu. Barbu a câștigat în acest an un futures la dublu alături de Luncanu, cel care a triumfat ultima oară într-un turneu futures la simplu în anul 2016, notează site-ul ovidiublag.ro.

În vârstă de 29 ani, Jecan se află pe locul 574 la dublu, fiind angrenat de câțiva ani în circuitele futures, după ce a activat mult timp ca antrenor la Winners Sports Club, baza sportivă la care se desfășoară turneul. Partenerul acestuia, Patrick Grigoriu, are 26 de ani și se situează pe poziția 338 în clasamentul de dublu, după ce în 2015 se clasa pe locul 186, mai scrie aceeași sursă.

Finala probei de dublu va avea loc astăzi, în jurul orei 17:00, pe terenul principal al complexului din incinta Parcului Rozelor.

Bogdan Borza a părăsit competiția de simplu în sferturile de finală, după ce a cedat în două seturi partida cu Hernan Casanova, 4-6, 3-6.

Comments

comments