Alergătorii de la ”U” au dominat Cupa României la cros

Echipa Clubului Sportiv Universitatea Cluj formată din Ștefan Gavril, Tudor Șevciuc și Kaniszay Levente a dominat întrecerile dotate cu Cupa României la cros, disputate duminică în Pădurea Rediu de lângă Botoșani.

Cei trei alergători de la ”U” Cluj-Napoca au încheiat cursa pe distanța de 10 kilometri pe primul loc în clasamentul pe echipe iar la individual au câștigat medaliile de aur și argint prin Ștefan Gavril și respectiv Tudor Șevciuc în timp ce Kaniszay Levente a sosit al patrulea. În clasamentul echipelor, argintul a fost obținut de CSM Cluj iar medalia de bronz a revenit celor de la Știința Bacău.

La competiția din acest an participat, la diferite categorii, peste 150 de atleți de la cluburi din 18 județe ale țării iar startul a fost dat de campioana olimpică în proba de săritura în lungime de la Los Angeles 1984 și Președinte al Federației Române de Atletism, Anișoara Cușmir-Stanciu.

Acest succes se adaugă celui obținut de sportivii noștri la Campionatul Național de cros desfășurat la sfârșitul lunii octombrie, performanțe pentru care se cuvin multe felicitări sportivilor, antrenorului Sergiu Dascăl și tuturor celor care au contribuit la aceste excelente rezultate.

Comments

comments