4 voleibaliste la Turneul de Beach Volley de la Bibione

 Foto: Adi Rus

Foto: Adi Rus

Raluca Bucur, Lorena Dancu, Alexandra Ariton și Alexandra Bara vor participa în perioada 19-21 mai la Mizuno Beach Volley Marathon®, organizat la Bibione, Italia. Turneul de la Bibione este cel mai cunoscut eveniment de specialitate care adună în fiecare an mai mult de zece mii de pasionați de volei pe plajă, de toate vârstele și de fiecare nivel de joc. Valoarea totală a premiilor competiției este în valoare de 47.360 euro.

Sportivele Universității Cluj vor participa la două categorii. La 2×2 Feminin, Raluca Bucur va forma echipă cu Lorena Dancu, iar Alexandra Ariton cu Alexandra Bara. La categoria 3×3 Feminin voleibalistele universitare vor forma o echipă (3+rezervă).

„Noi ne dorim să facem să scoatem un rezultat cât mai bun la ambele categorii la care vom participa, sperăm și să reușim deoarece sunt foarte multe echipe participante”, a declarat Raluca Bucur, căpitanul echipei de volei a CS ”U” Cluj.

În 2015 echipa formată din Raluca Bucur și Lorena Dancu a obținut locul trei la Turneul Național de beach volei open, desfășurat în perioada 21-26 iulie, la Sibiu. Alexandra Ariton, care a făcut echipă cu o sportivă de la SCM Craiova, s-a clasasat pe locurile 4 – 5.

Comments

comments