18 GYM este noul sponsor al echipei de handbal masculin

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj a încheiat un parteneriat cu clubul 18 GYM care va oferi sportivilor noștri servicii de pregătire fizică la cel mai înalt nivel.

Plecând de la dictonul „Minte sănătoasă! Corp sănătos! Viață Sănătoasă!”, brandul 18GYM și-a propus să îndrume cât mai mulți români și nu numai, spre adevăratul sens al acestei sintagme.

Din 2008, de la deschiderea primului club, 18GYM a reușit să facă o schimbare în bine pentru peste 100.000 de membri, rezultatele acestora devenind cartea de vizită a brandului iar reușita lor – motivul de bucurie al tuturor celor au contribuit la aceasta. Sportul este o necesitate iar sănătatea este primordială în viziunea celor de la 18GYM care oferă pentru atingerea acestui deziderat, cele mai avansate programe de remodelare corporală, slăbire, tonifiere sau punere de masă musculară.

La parafarea înțelegerii, Liviu Hossu, managerul secției de handbal a Clubului Universitatea, a declarat pentru u-cluj.ro: „Suntem foarte de bucuroși și mulțumiți de acest parteneriat în urma căruia echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiții de pregătire fizică, 18 GYM și ”U” Cluj-Napoca unindu-și astfel eforturile pentru atingerea obiectivelor de performanță în noul sezon din Liga Zimbrilor. Totodată, această colaborare reprezintă asocierea a două nume de răsunet în beneficiul sportului și al sănătății.”

Comments

comments