Voleibaliștii primesc vizita băimărenilor de la CNE

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de volei masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj primește vizita voleibaliștilor de la CSS 2 CNE UKRO Baia Mare. Meciul dintre cele două echipe contează pentru etapa a VIII-a a Diviziei A1 și va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 12:00.

Etapa trecută clujenii au cedat partida cu CSM București, scor 0-3, iar oaspeții de sâmbătă au câștigat derby-ul local cu CSM Știința Explorări Baia Mare, scor 3-2. „Studenții” lui Răzvan Parpală ocupă locul 11 cu patru puncte, având și un meci mai puțin disputat, iar băimărenii de la CNE se află pe locul nouă cu șapte puncte.

Prețul unui bilet costă 10 lei și se poate achiziționa de la Casa de Bilete a Sălii Sporturilor „Horia Demian”, studenții și pensionarii au reducere 50%, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev. Totodată, persoanele care își achiziționează biletul de intrare la volei pot să rămână, pe baza aceluiași tichet, și la meciul de handbal masculin dintre ”U” Cluj și CSM Școlar Reșița, care începe la ora 15:00.

Comments

comments