Voleibalistele primesc vizita Aradului

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Fetele pregătite de Daniel Banu vor întâlni sâmbătă, 19 noiembrie, formația CS Provolei Arad pe teren propriu. Întâlnirea va avea loc în Sala „Vasile Geleriu ” din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și va lua startul la ora 11:00. Această confruntare face parte din etapa a șasea din Divizia A2 Vest.

”U” Cluj se află pe locul 2 în clasament și a cedat în ultima etapă la Agroland Timișoara, scor 3-2. Echipa din Arad este ultima în campionat, pierzând toate cele patru meciuri disputate până acum cu 0-3.

„Noi trebuie să ne facem jocul, trebuie să câștigăm și să mergem mai departe, nu trebuie să facem o tragedie din înfrângerea de la Timișoara. Am luat un punct, chiar dacă ne-a condus adversarul am egalat și am fost foarte aproape să câștigăm, dar au mai intervenit și alți factori care au dus la victoria echipei din Timișoara, vreo trei greșeli intenționate sau mai puțin intenționate ale arbitrului plus condițiile de joc, aceea nu este o sală în care să se desfășoare o competiție oficială. Dar noi mergem mai departe și încercăm să ne facem treaba așa cum ne-am propus și să ajungem acolo unde ne este locul”, a declarat tehnicianul clujencelor, Daniel Banu.

Comments

comments