Victorie pentru locul 3

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Handbaliștii Clubului Sportiv Universitatea Cluj s-au impus cu scorul de 36 la 26 (15-13) în deplasarea de la CNE Sighișoara, de sâmbătă, 18 martie. Meciul a contat pentru etapa a 18-a a Diviziei A, Seria B de handbal masculin, iar în urma acestei victorii, universitarii clujeni au urcat pe treapta a treia a podiumului, cu 31 de puncte.

„În mare a fost un joc bun și am condus aproape tot meciul, iar dacă s-au mai făcut unele greșeli individuale este normal pentru că sunt copii și mai greșesc. Urmează o pauză în care ne vom axa mai mult pe pregătirea fizică la început iar mai apoi vom încerca să facem și câteva jocuri amicale”, a declarat președintele executiv al echipei Alexandru Gherman.

Cel mai bun marcator al formației noastre a fost Alexandru Draia cu 11 goluri, fiind urmat de Raul Kotai cu 5 reușite. De asemenea, Alexandru Epure și Alexandru Coman au înscris în poarta adversarilor câte 3 goluri. Pentru formația clujeană urmează trei săptămâni de pauză, următorul meci fiind programat pe 8 aprilie când va primi vizita celor de la HC Sibiu.

Comments

comments