UBSC împlinește 2 ani

Asociația ”U” Business Sport Club împlinește 2 ani și cu această ocazie avem plăcerea de a vă invita, joi, 26 noiembrie 2015, ora 15:00 la Cluj Arena, în Sala Multifuncțională. ”U” Business Sport Club este o asociație care de doi ani de zile construiește proiecte și dezvoltă afaceri reciproc avantajoase pentru a sprijini tinerii sportivi ”U” Cluj. UBSC adoptă spiritul competitiv, determinarea și ambiția unui sportiv de performanță în modelul de afaceri al fiecărui partener.

În cadrul evenimentului va avea loc:

–          Lansarea programului educațional UBSC cu proiectul Școala de Internship. Prin acest proiect, toți studenții din Cluj-Napoca au șansa de a face practică și traininguri în firmele membre UBSC, beneficiind de profesionalismul din foarte multe domenii și cu mari șanse de angajare.

–          Lansarea cardului suporterilor. Card de fidelitate care poate fi folosit în toate magazinele și firmele partenere UBSC, având reduceri, iar o parte din suma plătită sprijină tinerii sportivi.

–          Meci demonstrativ de fotbal între membri UBSC și studenții universităților clujene. Acesta va avea loc în aceeași zi, în Parcul Iuliu Hațieganu, de la ora 19:00.

Firmele membre UBSC și susținătoare sportului sunt: Top Drinks, CS Invest, Pralina, Eximtur, Ducfarm, ModernBau, SEEN Print, AMTT Consult, Antoma Advertising, Salice, Scutul Negru, Savus & Tico – Attorney at Law, Medstar, Restaurant Sinaia, ASSA Electronic, Viadan, HUGO Restaurant, Exclusiv Catering, LunchBOX.

Comments

comments

Leave a Reply