”U” Prodvinalco întâlnește pe Steaua în Cupa Regelui

Echipa de rugby masculin a Universității Cluj primește sâmbătă, 1 octombrie vizita celor de la CSA Steaua, într-un meci ce contează pentru etapa a treia din Cupa Regelui. Partida va avea loc în Parcul „Iuliu Hațieganu” începând cu ora 11:00.

Rugbyștii de la ”U” Prodvinalco au cedat primele două meciuri din Cupa Regelui, împotriva celor de la Știința Baia Mare și Timișoara Saracens. În schimb, adversarii din București au două victorii din tot atâtatea partide în această competiție.

„Continuăm seria meciurilor cu adversarii cei mai dificili, după Baia Mare și Timișoara urmează una dintre favoritele la câștigarea tuturor trofeelor anul acesta, o echipă experimentată, cu jucători valoroși. La fel, vom folosi jucătorii care nu prea au evoluat în Superligă dar vom folosi o bună parte din meci o primă echipă deoarece vrem să pregătim meciul de la Iași, unde cu siguranță vrem să ne luăm revanșa și să câștigăm. În schimb, sperăm să își revină jucătorii accidentați în săptămâna ce vine, meciurile adevărate pentru noi încep de săptămâna următoare, când jucăm cu Iașiul, CSM București și cu Dinamo” a declarat managerul echipei, Bogdan Cantor.

Comments

comments