”U” primește vizita formației CNE Sighișoara

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Handbaliștii Universității Cluj primesc vineri, 14 octombrie, vizita sighișorenilor de la Centrul Național de Excelență, în cadrul etapei a V-a a Diviziei A, Seria B. Meciul cu CNE Sighișoara este programat cu începere de la ora 15:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

„Un meci la prima vedere ușor, dar să nu uităm totuși că e echipa națională de tineret, cu jucători dornici de afirmare. Sper din tot sufletul ca în acest meci să arătăm forma ascendentă pe care băieții au demonstrat-o atât la meciul cu Oradea, cât și în această săptămână la antrenamente, pentru ca cele 3 puncte puse în joc să le adjudecăm”, a declarat tehnicianul universitarilor clujeni, Alexandru Cucuiet.

Prețul unui bilet este de 10 lei, pensionarii și studenții beneficiază de 50% reducere, iar elevii au acces gratuit pe baza carnetului de elev. Cei care vor achiziționa un bilet la meciul de handbal masculin vor putea urmări și meciul baschetbalistelor de la ora 18:00, când vor juca în cadrul etapei a III-a cu Phoenix Galați.

Comments

comments