Ciprian Dârnescu: „Avem nevoie de sprijinul suporterilor”

 Sursă foto: Silviu Cristea

Sursă foto: Silviu Cristea

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va primi vizita formației timișorene, ACS Agroland Timișoara. Partida contează pentru etapa a IV-a a Diviziei A1 și se va disputa sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 16:30 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

„Ne-am întâlnit cu voleibalistele de la Timișoara în amicale, dar niciun meci nu seamănă cu celălalt. Meciurile amicale sunt de pregătire, iar acesta e un meci în campionat. Noi sperăm să facem un meci bun. Ne-am pregătit intens în ultima perioadă ca să obținem rezultate bune. Avem probleme mici de lot, dar vom trece peste aceste probleme și ne dorim să câștigăm. Avem o sportivă care are o problemă la umăr, iar o altă voleibalistă a răcit și din această cauză a lipsit de la antrenamente. Avem nevoie de sprijinul suporterilor. Meciul este la o oră acceptabilă și ne dorim ca suporterii să vină să ne susțină pentru că ajutorul lor este al șaptelea jucător pentru noi”, a spus Ciprian Dârnescu, antrenorul echipei clujene.

Voleibalistele clujene se află pe locul nouă în clasament, iar sportivele din orașul de pe Bega se află pe locul patru. Meciul va fi arbitrat de Paul Szabo-Alexi, din Oradea, și de Răzvan Lupuțan, din Baia Mare, iar observatorul din partea Federației Române de Volei este Vasile Dușa.

Comments

comments