”U” Cluj, egal pe terenul Craiovei

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a încheiat la egalitate meciul din deplasare cu SCM Craiova, scor 21-21. Partida a contat pentru etapa a 11-a din Liga Națională, scorul pauzei fiind în avantajul echipei noastre, 11-12.

Confruntarea a fost foarte disputată, ”studentele” având cea mai bună perioadă în startul meciului, atunci când au reușit trei goluri consecutive și au condus cu 6-3. Principalele marcatoare ale Universității au fost Florina Chintoan cu 7 goluri, Alla Sheiko cu 5 reușite și Cristina Laslo cu 3 goluri.

„Sunt mulțumit de rezultat și de jocul echipei, iar faptul că am reușit să conducem Craiova aproape pe toată durata partidei confirmă rezultatul și evoluția echipei de pe teren propriu cu Dunărea Brăila. Cred eu că am trecut cu bine peste aceste două teste extrem de dificile, practic am jucat cu locul 1 și locul 3, am ieșit cu capul sus din aceste meciuri și cu siguranță fetele au căpătat foarte multă încredere după aceste meciuri. Vine o vacanță binemeritată și vreau să felicit fetele pentru modul cum au abordat aceste jocuri, pentru atitudinea, determinarea, unitatea de care au dat dovadă și am convingerea că pas cu pas echipa va crește de la meci la meci și va avea consistență în joc, prestații convingătoare și bineînțeles rezultate pe măsura așteptărilor propriilor suporteri”, a declarat tehnicianul echipei noastre, Florentin Pera.

Comments

comments