”U” Cluj a trecut pe teren propriu de Phoenix Galați

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Baschetbalistele pregătite de Dragan Petricevic au obținut cea de-a treia victorie consecutivă în campionat, impunându-se acasă cu Phoenix Galați, scor 74-70. Pe sferturi a fost 23-10, 23-24, 9-24, și 19-12. Clujencele s-au luptat din greu pentru victorie, având în față un adversar redutabil.

Câștigătoarea partidei din Sala Sporturilor „Horia Demian” s-a decis abia în ultimele minute ale jocului, existând mai multe schimbări la conducere pe parcursul acestuia. Cele mai bune marcatoare ale Universității Cluj au fost Andra Mandache și Taneisha Harrison, ambele marcând câte 17 puncte.

Tehnicianul echipei noastre, Dragan Petricevic, a vorbit la finalul întâlnirii despre acest meci:

„Cu toate felicitările și respectul față de echipa de la Galați, eu consider că noi trebuie să ne gândim care sunt motivele pentru care am căzut, poate și unele obiective, aceste accidentări care au survenit în timpul meciului și procentajele de aruncare ale adversarelor excepționale, dar nu aveam voie în orice caz să pierdem avantajul pe care l-am avut. Dacă în prima repriză, în afară de ultimele două minute, am jucat un baschet foarte bun calitativ, în o bună parte din ultimele 20 de minute Galațiul a jucat mai bine, însă noi spre final am găsit resurse să învingem, în ciuda problemelor noastre medicale cu care ne-am confruntat și pe parcursul săptămânii, dar despre care nu am vorbit nicăieri pentru că eu nu sunt un antrenor și nu suntem un club de genul care să caute o explicație sau un alibi înainte de meci. Toate echipele au probleme, la fel ca și noi, iar spre final aceste probleme s-au văzut, și aici mă refer la accidentarea Andrei Mandache, la crampele musculare pe care le-au avut Medley și Ross, dar repet, am avut o cădere despre care lumea spune că e firesc să existe, deoarece e vorba de baschet feminin. Eu nu doresc să mai fiu surprins de astfel de lucruri, îmi doresc să avem mai multă stabilitate mentală.”

Comments

comments