Rugbystele joacă la Cluj cu medaliile pe masă

Clujul este gazda ultimei etape a Campionatului Național de Rugby 7 Feminin. Astfel, duminică, 30 octombrie, pe stadionul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, vor avea loc de la ora 10:00 ultimele meciuri pentru câștigarea trofeelor de campioană. La turneu participă echipele Universitatea Cluj, CS Agronomia București și CS Politehnica Iași.

După șapte etape disputate formația CS Agronomia București se află în fruntea clasamentului cu 63 de puncte și nimic nu îi mai poate lua trofeul de campioană. Lupta se va da pentru titlul de vicecampioană națională între Universitatea Cluj și CS Politehnica Iași, formații care sunt despărțite doar de un punct.

Clasamentul este:

1.CS Agronomia București   63
2.CS Politehnica Iași   53
3.CS ”U” Cluj   52

Având în vedere că suntem foarte multe jucătoare accidentate iar nivelul compeției a crescut, luptăm și sperăm să luăm argintul”, a spus rugbysta Universității Cluj, Anca Hău.

În 2012, Universitatea Cluj a obținut medalia de argint atât în Campionatul Național, cât și în Cupa României. În 2013, fetele pregătite de Sergiu Pop au ocupat locul II în Cupa României și au obținut medaliile de bronz în Campionat, iar în anii 2014 și 2015, echipa Universității Cluj și-a adjudecat medaliile de argint și la Campionatul Național și la Cupa României.

Comments

comments