Răzvan Parpală – antrenorul echipei de volei masculin

Am venit la ”U” Cluj pentru o nouă provocare și pentru a antrena echipa de volei băieți de prima ligă și în același timp de a antrena la un club cu nume mare în România. Ce am găsit aici m-a lăsat plăcut surprins pentru că am găsit niște condiții bune de a face performanța pe care multe cluburi din Romania nu le au. Pe lângă multiplele secții pe care le are clubul am găsit și un Centru de Recuperare foarte bun, unde sportivii pot apela în caz de nevoie. Sala Sporturilor în care ne desfășurăm activitatea este foarte bună pentru volei.

Din păcate, am avut la dispoziție un timp scurt pentru a construi o echipă, dar împreună cu managerul echipei Bogdan Ungureanu am reușit să aducem câțiva jucători, care mai au un cuvânt de spus în volei, cum este Dan Borota, și am format o echipă care s-a luptat de la egal la egal cu echipe mai puternice ca noi. Am obținut niște rezultate bune, dar sunt de părere că este loc de mai bine și sper ca pe viitor să creștem pretențiile, atât jucătorilor care vin la această echipă, cât și al nostru, al antrenorilor.

Antrenamentele merg bine, sunt multumit de toți băieții. Avem în lot cinci băieți sub 21 de ani care alături de cei mai experimentați sper să crească în valoare și să ajute echipa pe viitor. Sâmbătă începe faza a doua a campionatului și primul meci îl desfășurăm pe terenul celor de la Unirea Dej. Este un meci cu multe ambiții, este derby-ul de Cluj și mergem acolo să scoatem maxim de puncte, cu toate că avem probleme din cauza accidentărilor.

Pentru sezonul următor îmi doresc să consolidăm grupul/echipa și să putem câștiga cât mai multe meciuri și să obținem o clasare mai bună decât cea din acest campionat.

Răzvan Parpală este născut pe 8 mai 1981 în Constanța, este căsătorit și are un copil. În activitatea de antrenor, Parpală a fost secund la Tomis Contanța, antrenor principal la lotul național de juniori, iar înainte de venirea la Universitatea Cluj a antrenat echipa Banatul Caransebeș.

Comments

comments