Radu Dărăban a cucerit al 8-lea titlu de campion național

 Foto: frscrima.ro

Foto: frscrima.ro

Sala de scrimă „Ana Pascu” (fosta Floreasca) din București găzduiește în perioada 9-12 mai 2017, întrecerile Campionatului Național de floretă seniori. Competiția are loc la feminin și masculin, la individual și echipe, și reunește la start sportivi de la toate cluburile de floretă din România.

Joi, 11 mai, în a treia zi de concurs a fost programată proba masculină la individual, iar medalia de aur și titlul de campion național a venit la sportivul legitimat la Universitatea Cluj, Radu Dărăban. Floretistul universitar a dispus în finală de Cristian Cândescu, de la CSA Steaua, scor 15-11. Medaliile de bronz au fost câștigate de către Benjamin Bodo (CSU Poli Timișoara) și Silviu Roșu (CSA Steaua). Un alt scrimer legitimat la CS ”U”, Bogdan Dascălu, s-a clasat pe locul 5.

Pentru Radu Dărăban, acest titlu de campion este al patrulea consecutiv și al optulea din carieră, după cele din 2004, 2008, 2010, 2012, 2014, 2015 și 2016.

Astăzi este programată întrecerea masculină pe echipe, iar Universitatea Cluj este formată din: Radu Dărăban, Bogdan Dascălu, File Szabolcs, Bartok Alpar, Gerard Tuzhanyi, Sebastian Flucuș și Balogh Edgar. Anul trecut, CSU Cluj a obținut medaliile de argint la această competiție.

Comments

comments