Parpală: „Băieții s-au bătut pentru fiecare punct”

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

Echipa de volei masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a disputat meciul etapei a XXI-a a Diviziei A1, penultima din Faza I a campionatului, în deplasare la CS Dinamo București. Partida s-a disputat sâmbătă, 17 februarie, în Sala Dinamo și s-a încheiat cu scorul de 3:1 în favoarea gazdelor.

După un prim set câștigat clar de „alb-roșii” (25-13), elevii lui Răzvan Parpală și Romeo Lotei și-au revenit în setul doi, pe care și l-au adjudecat după o mare luptă, cu scorul de 30 la 28. Setul trei a fost luat de gazde cu 25 la 10, iar setul patru a fost, din nou, foarte disputat, clujenii pierzând cu 26 la 28.

„A fost un meci greu în care băieții au jucat foarte bine dar, din păcate, am luat doar un singur set. Băieții s-au bătut pentru fiecare punct și, dacă aveam puțin noroc, ne întorceam cu cel puțin un punct acasă”, a declarat tehnicianul universitarilor clujeni, Răzvan Parpală.

Următorul meci pentru „alb-negrii” va fi sâmbătă, 24 februarie, de la ora 12:00, pe teren propriu, în compania celor de la CS Știința Explorări Baia Mare.

Comments

comments