O victorie și o înfrângere la handbal

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Echipele de handbal feminin și masculin ale Clubului Sportiv Universitatea Cluj au disputat duminică, 25 februarie, meciurile din campionatul Ligii Florilor, respectiv al Seriei B din Divizia A.

Handbaliștii au jucat meciul etapei a XII-a în deplasare la ADEP Satu Mare, partidă câștigată categoric cu scorul de 41-23 (21-11). În urma acestui rezultat, clujenii și-au consolidat poziția a treia în clasamentul Diviziei A, Seria B, cu 21 de puncte, cu 5 în plus față de urmăritoarele CS Minaur Baia Mare 2 și Universitatea Craiova. În runda următoare, „alb-negrii” vor primi duminică, 4 martie, vizita formației CNE Sighișoara.

Echipa de handbal feminin, antrenată de Alin Bondar, a jucat în deplasare la SCM Craiova unde a cedat cu scorul 31-18 (16-10). Partida a contat pentru runda a 17-a a Ligii Florilor. În etapa următoare, universitarele joacă pe teren propriu miercuri, 28 februarie, în compania celor de la CSM Bistrița. Jocul este programat în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu începere de la ora 18:00.

Comments

comments