Meci decisiv pentru rămânerea în A1

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Marți, 11 aprilie, are loc meciul decisiv pentru rămânerea pe prima scenă a voleiului masculin românesc. Universitatea Cluj primește vizita formației CS Unirea Dej într-un meci ce contează pentru etapa a VIII-a a fazei a doua din Divizia A1, grupa 7-12. Lupta pentru locul 10 în Divizia A1, ultimul loc care nu retrogradează, se dă între cele două echipe clujene, singura echipă care va retrograda sigur fiind VCM LPS Piatra Neamț. Înaintea acestei runde, Unirea Dej ocupă locul 10, cu 25 de puncte, în vreme ce „alb-negrii” sunt pe locul 11, cu 3 puncte mai puțin. O victorie a clujenilor cu Unirea Dej și cu VCM LPS Piatra Neamț din ultima etapă a campionatului, ar duce la salvarea ”U” Cluj de la retrogradare .

„Este un meci foarte important, un derby. Trebuie să-i batem neapărat deoarece este cam ultima noastră șansă ca să nu retrogradăm. Este un meci foarte greu în care trebuie să fim încrezători în noi, să începem foarte bine meciul și să-l abordăm tactic foarte bine”, a declarat trăgătorul echipei universitare, Patriciu Păștean.

Meciul este programat în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu începere de la ora 17:30. Prețul unui bilet este 10 lei, studenții și persionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la sală să-i susțineți pe voleibaliștii universitari!

Comments

comments