Horea Hîmpea: „Sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor”

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

”U” Prodvinalco a primit sâmbătă, 11 noiembrie, vizita formației CSM București, în cadrul etapei a II-a a Cupei României. Meciul dintre cele două formații, desfășurat pe Stadionul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, s-a încheiat cu scorul de 35 la 32 în favoarea oaspeților din capitală, Universitatea Cluj reușind să obțină punctul bonus defensiv.

După un început mai greu în prima repriză, „alb-negrii” și-au revenit în partea a doua a partidei. În minutul 46, Daniel Barna a deschis scorul pentru ”U”, Silviu Vasiliu a reușit să reducă din diferență, la care s-au adăugat punctele obținute de Ionuț Mazăre din lovitura de pedeapsă.

„A fost un meci foarte bun. Am intrat mai greu în joc, dar în ultima parte din meci chiar am reușit să facem un efort foarte bun. Am fost foarte aproape să câștigăm meciul și sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor, de comportament și de disciplină. Exact cum ne-am propus, să creștem de la meci la meci, am reușit. Vom avea un meci la Steaua, echipa care nu are nici o înfrângere în acest an și sperăm să jucăm cât mai bine”, a spus tehnicianul sportivilor universitari, Horea Hîmpea.

Meciul dintre ”U” Prodvinalco și CSA Steaua București este programat pe 18 noiembrie, de la ora 11:00, pe stadionul Ghencea.

Comments

comments