Handbaliștii cu câștigat cu Sighișoara

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” a programat vineri, 18 noiembrie, meciul de handbal masculin dintre Universitatea Cluj și HCM Sighișoara, iar la finalul partidei tabela de marcaj a indicat scorul de 25 la 24 în favoarea echipei noastre.

Meciul s-a disputat în cadrul etapei a IX-a a Diviziei A, Seria B de handbal masculin, iar în urma acestei victorii, Universitatea Cluj a acumulat 15 puncte și se află la un singur punct de treapta a treia a podiumului, ocupată chiar de HCM Sighișoara.

„A fost un meci cu un adversar foarte dificil având în vedere că au jucători cu experiență și joacă de mulți ani împreună și ne bucură mult victoria, dar cel mai mult ne bucură creșterea de formă a jucătorilor tineri. Prin astfel de meciuri pot dobândi experiența necesară penru a face față cu brio proiectului de viitor pe care-l avem împreună”, a punctat directorul sportiv al clujenilor, Radu Marc.

În următoarea etapă, handbaliștii universitari vor juca în deplasare la formația CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, într-un meci programat sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 16:00.

Comments

comments