Handbaliștii au ultimul meci pe teren propriu din acest an

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Echipa de handbal masculin a CS ”U” Cluj primește duminică, 26 noiembrie, vizita celor de la Universitatea Craiova, în cadrul etapei a X-a a Diviziei A, Seria B. Jocul este programat cu începere de la ora 13:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian” și este ultimul meci pe teren propriu din acest an pentru „studenții” clujeni.

 „Eu cred că este un derby ținând cont că noi suntem pe locul 3 și ei pe 4. Vrem să trecem cât mai repede peste  «accidentul» de la Sighișoara, deoarece eu așa îl consider: un  «accident». Se poate întâmpla oricărei echipe să aibe o prestație mai slabă, dar sper să trecem cât mai repede peste el și să strângem rândurile. Sperăm ca duminică să fim în formulă completă în primul rând, să recuperăm accidentații, să facem un meci bun și să ne adjudecăm victoria. Ținând cont că este ultimul nostru meci acasă din acest an, invităm suporterii să fie alături de noi să ne susțină”, a spus antrenorul „alb-negrilor”, Ioan Ani-Senocico.

Prețul unui bilet de intrare la meci este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments