Handbaliștii au cedat la Baia Mare

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Formația masculină de handbal din cadrul Clubului Sportiv Uinversitatea Cluj a cedat cu scorul de 23 la 25 (12-15) în fața celor de la Academia Minaur Baia Mare. Meciul s-a disputat sâmbătă, 10 decembrie, și a contat pentru peultima etapă a turului Diviziei A, Seria B.

„A fost un meci cu greșeli foarte multe, dar chiar și așa cu maniera de arbitraj ne era imposibil să câștigăm. Suntem o echipă tânără și este clar că e greu să se mențină constanța în joc, dar și așa cu un joc mai slab din partea noastră, dacă era un arbitraj corect trebuia să câștigăm. Per ansamblu, în condițiile de față, din punctul meu de vedere am făcut un tur de campionat peste așteptări și băieții merită felicitări”, a punctat tehnicianul studenților” clujeni, Alexandru Cucuiet.

Deşi mai este o etapă din turul campionatului, handbaliștii pregătiți de Cucuiet vor sta în ultima rundă, astfel că au încheiat meciurile din prima parte a campionatului cu un bilanț de șapte victorii și patru eșecuri. Pentru Universitatea Cluj urmează acum vacanţa competițională, prima etapă a returului fiind programată abia pe 18 februarie, când univeritarii clujeni vor juca în deplasare la CSU Politehnica Timișoara.

Comments

comments