Handbalistele primesc vizita echipei CS Rapid București

Handbalistele Clubului Sportiv Universitatea Cluj vor primi vizita echipei CS Rapid USL Metrou București în etapa a doua a Ligii Florilor. Partida se va disputa în Sala Sporturilor ,,Horia Demian” începând cu ora 12:00. Echipa bucureșteană vine la Cluj cu un moral ridicat, după ce a câștigat prima etapă contra fetelor de la CSM Slatina.

,,Va fi un meci greu, dacă ni-l facem noi. Dacă jucăm ceea ce pregătim și cu atitudinea pe care am avut-o  la Cisnădie, atunci vom câștiga fără probleme. Dacă intrăm în jocul lor puțin mai încâlcit, atunci ne va fi mult mai greu”, a spus antrenorul handbalistelor clujene, Adi Popovici.

Prețul unui bilet de intrare la meci este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au acces gratuit pe baza carnetului de elev.

De asemenea, la casieria de bilete se vor găsi și legitimațiile de intrare pentru sezonul 2017-2018 la meciurile echipelor de baschet, handbal, volei și rugby. Prețul unei legitimații este de 200 lei, iar studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Legitimațiile se pot achiziționa și de la sediul Clubului Universitatea, de pe strada Card. Iuliu Hossu, Nr. 23, de L- V, orele 9:00 – 14:00.

Comments

comments