Formația de volei masculin a cedat greu în fața Stelei

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Sportivii pregătiți de Romeo Lotei au oferit o replică bună celor de la Steaua București în meciul disputat sâmbătă, 26 noiembrie, pe teren propriu, însă au cedat în final cu 0-3. Primele două seturi au fost câștigate la limită de roș-albaștri, scorul fiind identic în ambele, 23-25. Oaspeții au reușit să se impună în trei seturi după ce și-au adjudecat actul trei cu 18-25.

Clujenii au evoluat curajos în fața bucureștenilor, reușind deseori să le pună probleme, însă steliștii au reușit să gestioneze mai bine finalurile de set. În acest moment, ”U” ocupă locul 11 în clasament cu 7 puncte după 9 etape disputate, în timp ce Steaua a urcat pe prima poziție.

La feminin, echipa Universității Cluj s-a impus cu 3-o în deplasarea de sâmbătă de la CSM Satu Mare, în cadrul etapei a VII-a a Diviziei A2 Vest. Fetele pregătite de Daniel Banu au încheiat turul campionatului pe locul doi, cu 16 puncte și cu un bilanț de 5 victorii și o înfrângere cu 3-2 în fața liderului ACS Agroland Timisoara și doar 4 seturi pierdute în 7 etape.

Comments

comments