Antrenorul echipei de handbal feminin, Alin Bondar, invitat la emisiunea Dincolo de Sport de la TVR Cluj, moderată de Florin Pruteanu.

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, invitat la emisiunea Dincolo de Sport de la TVR Cluj, moderată de Florin Pruteanu.

Antrenorul Lotului Olimpic de Judo și la ”U” Cluj, Florin Bercean, a fost invitat la emisiunea Dincolo de Sport de la TVR Cluj, moderată de Florin Pruteanu.

Antrenorul secției de scrimă Peter Habala și campionul național la floretă Radu Dărăban, invitați la emisiunea Dincolo de Sport de la TVR Cluj.

Neculai Nichitean și Csaba Gal, invitați la emisiunea Dincolo de Sport

Box: Maestrul Matiș Octavian și campionul național Doghi Dorin, invitați la emisiunea Dincolo de Sport, moderată de Florin Pruteanu

Antrenorul Ciprian Dârnescu și voleibalistele Raluca Bucur și Sabina Miclea, invitați la emisiunea Dincolo de Sport, moderată de Florin Pruteanu

Tehncianul echipei de handbal feminin Alin Bondar și Florina Chintoan, invitați la emisiunea Dincolo de Sport, moderată de Florin Pruteanu

Clubul Sportiv Universitatea, pe locul întâi în ierarhia Cluburilor Studențești!

„Arnold din Ardeal” are 42 de ani si a descoperit secretul tineretii

Arnold de Romania are 42 de ani si muta fiarele din loc. Cu cat imbatraneste, cu atat e mai puternic. Omul a castigat cel mai pretios titlu la 40 de ani.