Echipele de volei au pierdut în deplasare

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Formațiile de volei feminin și masculin ale CS ”U” Cluj au disputat etapa a VI-a, respectiv a IX-a a Diviziei A1 în deplasare.

Fetele pregătite de Ciprian Dârnescu cu cedat cu scorul de 1 la 3 pe terenul celor de la CS Dinamo București. Meciul s-a jucat vineri, 17 noiembrie, iar rezultatele pe seturi au fost următoarele: 11 – 25, 25 – 19, 16 – 25, 16 – 25. Cea mai bună marcatoare pentru ”U” Cluj a fost căpitanul echipei Raluca Bucur, cu 14 reușite, urmată de Adina Stanciu, cu 12 puncte.

Dacă voleibalistele au obținut un set, echipa de volei masculin a pierdut în deplasarea de la LMV Tricolorul Ploiești cu scorul 0:3, rezultatele pe seturi fiind: 13-25, 12- 25 și 21 – 25. După 9 runde jucate din campionat, Universitatea Cluj ocupă locul 10 în clasament, cu 7 puncte, la egalitate cu CS Știința Explorări Baia Mare și CSS 2 CNE Baia Mare. LMV Tricolorul Ploiești se situează pe locul 2 pe podium, la un singur punct de liderul  CSA Steaua București.

Echipele universitare vor juca în următoarea etapă pe teren propriu. Astfel, sâmbătă, 25 noiembrie, ”U” NTT DATA Cluj primește vizita echipei ACS Penicilina Iași, iar voleibaliștii vor juca împotriva celor de la CS Dinamo București.

Comments

comments