Echipele de volei au meci în deplasare

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipele de volei feminin și masculin ale CS ”U” Cluj vor juca meciurile etapei a III-a și a V-a a Diviziei A1 în deplasare. ”U” NTT Data Cluj va avea meci cu CS Știința Bacău mâine, 28 octombrie, de la ora 17:00.

Partida, care contează pentru etapa a III-a, va fi arbitrată de Cornel Gorban și Ioan Bîrsan, ambii din Iași, iar observatorul delegat din partea Federației Române de Volei este Nicolae Marin. După două etape disputate, clujencele se află pe locul 8, iar Știința Bacău pe locul 2.

„Meciul de la Bacău îl vom aborda cu o formulă inedită pentru că avem probleme în lot și nu toată lumea va putea face deplasarea. E o etapă împotriva unor adversari foarte titrați, foarte buni, pe care noi o vom folosi pentru omogenizarea lotului ”, a spus tehnicianul „studentelor”, Ciprian Dârnescu.

În etapa a V-a, voleibaliștii o vor întâlni pe SCMU Craiova sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17:30. Meciul dintre cele două echipe va fi arbitrat de Bogdan Stoica și Violeta Jianu, ambii din București, iar Adin Cojocaru este observatorul partidei trimis de FRV. În clasamentul Diviziei A1, echipa clujeană ocupă locul 9, iar craiovenii locul 7.

Comments

comments